Vitamina a

Vitamina a

Vitamina A është një lëndë ushqyese thelbësore për shëndetin e mirë të njeriut, e cila luan një rol të rëndësishëm…

vitamina vitamina

Vitamina A shqip: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj

Vitamina A: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj Çfarë është Vitamina A? Vitamina A është një vitaminë i tretshëm në yndyrë…

vitamina vitamina

Ushqimet qe permbajne vitamine a .

1. Karotat: Superushqimi i Pasur me Beta-Karoten Karotat janë një nga burimet më të mira bimore të vitaminës A, të…

vitamina vitamina
- Advertisement -
Ad imageAd image