- Sponsored -
Ad imageAd image
Weather
14°C
London
overcast clouds
15° _ 12°
46%
6 km/h
Thu
13 °C
Fri
12 °C
Sat
10 °C
Sun
11 °C
Mon
11 °C

Follow US

Discover Categories

Vitamina A shqip: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj

Vitamina A: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj Çfarë është Vitamina A? Vitamina A është një vitaminë i tretshëm në yndyrë e cila është jetike për shëndetin e syve, zhvillimin celular,…

vitamina vitamina

Vitamina b12 shqip efektet anesore

Vitamina B12, e njohur gjithashtu si kobalamina, është një vitaminë e tretshme në ujë që…

vitamina vitamina

Vitamina E shqip

Vitamina E është një antioksidant i fuqishëm i tretshëm në yndyrë që luan një rol…

vitamina vitamina

Vitamina b12 shqip

Vitamina B12 ka një rol të drejtpërdrejtë në funksionimin e trurit dhe në prodhimin e…

vitamina vitamina

Rëndësia e Vitaminave për Shëndetin e Njeriut

Rëndësia e Vitaminave për Shëndetin e Njeriut Vitaminat janë substancat esenciale që ndihmojnë në funksionimin…

vitamina vitamina

Vitamina A shqip: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj

Vitamina A: Përmbledhje dhe Rëndësia e Saj Çfarë është Vitamina A? Vitamina A është një…

vitamina vitamina

Vitamina D

Nëse jeni në kërkim të mënyrave për të përmirësuar shëndetin tuaj, atëherë vitamina D mund…

vitamina vitamina