vitamina

Follow:
97 Articles

17 Ushqime per te shmangur Sëmundjen e Veshkave

Ushqimet për t'u shmangur Receta Përcaktimi i kufizimeve dietike Pyetje të Shpeshta…

vitamina vitamina

Vitamina B6 dhe Ndikimi i saj në Balancimin e Hormoneve

Vitamina B6, e njohur gjithashtu si piridoksina, është një vitaminë e tretshme…

vitamina vitamina

Roli i Vitaminës K në Shëndetin e Zemrës

Vitamina K është një grup vitaminash të tretshme në yndyrë që luajnë…

vitamina vitamina

Vitaminat e Grupit B dhe Roli i tyre në Metabolizëm

Vitaminat e Grupit B janë një grup vitaminash të tretshme në ujë…

vitamina vitamina

Shenjat qe keni mungese magnezi

Mungesa e magnezit, e njohur gjithashtu si hipomagnesemia, është një problem shëndetësor…

vitamina vitamina

A duhet të marrim vitamina D pa recetë dhe pa bërë analiza?

Vitamina D është një nga vitaminat më të rëndësishme për shëndetin tonë,…

vitamina vitamina

Shenjat qe keni anemi

Anemia është një çrregullim gjaku që ndodh kur nuk keni mjaftueshëm qeliza…

vitamina vitamina

Suplemente për shëndetin e përgjithshëm të Tiroideve

Tiroidet, duke përfshirë hipotiroidizmin, hipertiroidizmin dhe kancerin e tiroides, janë të zakonshme.…

vitamina vitamina

Ashwagandha shqip

Ashwagandha (Withania somnifera), e njohur gjithashtu si ginseng indian ose qershia dimërore,…

vitamina vitamina

Shilajit shqip

Shilajit është një rrëshirë natyrale që gjendet në malet e Himalajeve. Ai…

vitamina vitamina